Overnachten in groen Brabant, Recreatiepark ‘t Haasje biedt diverse mogelijkheden.
Of u nu wilt overnachten in uw toercaravan, tent of camper , Recreatiepark ’t Haasje biedt diverse mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op, onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Klik hier onder voor een overzicht van de actuele prijzen.

Hartelijk welkom met tent of toercaravan:

Al vanaf 1934 wordt er gekampeerd op ’t Haasje. Er zijn zo’n 125 toeristische plaatsen voor tent en caravan, deze zijn circa 10 x 10 meter. Alle plaatsen zijn ‘groen’ van elkaar gescheiden door een haag. Elke kampeerplaats heeft een aansluiting voor elektriciteit (10 amp.), centrale antenne, een watertappunt en een rioolaansluiting. De luxe plaatsen zijn voorzien van een privé sanitairunit. Dat betekent een eigen toilet, douche en wastafel vlak naast je caravan! Het toeristische deel van ons park is autovrij; de auto kunt u parkeren op een van de parkeerplaatsen. Er is een beperkt gedeelte waar honden mogen komen. Kampeerauto’s zijn welkom tot een lengte van maximaal zeven meter. Voor kampeerders die een heel seizoen willen blijven geldt een gunstig seizoen tarief.

 

We hebben sinds 2016 een mooi nieuwe toiletgebouw. Het is een modern comfortabel sanitairgebouw dat voldoet aan een aantal innovatieve voorwaarden, zoals vloerverwarming, grijswatercircuit, zonneboiler, luchtbehandeling, toegangscontrole, vaat- wasmachines, invalide toilet en douche, babyroom e.d.

Geef Uw waardering / reactie

* Verplicht veld

Reacties (0)